Leve-bo

Velkommen som beboer på Hundested Plejecenter.

 

Hundested Plejecenter ligger placeret i et naturskønt område, med udsigt til Isefjord. Med strand og skov og i gå afstand til Hundested by.

Som beboer på Hundested Plejecenter har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter. På Plejecentret afholdes der årligt en påskefrokost, en julefrokost, Sankt Hans og Høstfest hvor der typisk vil blive serveret traditionelle retter. Disse arrangementer afholdes for beboere og personale på plejecentret. I nogle tilfælde afholdes der arrangementer hvor pårørende er mere end velkomne til at deltage.

Hostfest

I hverdagen foregår der forskellige aktiviteter i de enkelte afdelinger, men også på tværs af afdelingerne. Bl.a. er der startet en strikkeklub hvor både beboere fra Kronen og fra Slottet mødes og strikker sammen. Der er også fælles gymnastik og meget andet. Ved mange af aktiviteterne bliver taget billeder som bliver til en lille artikel i plejecentrets beboerblad "Stafetten", som udkommer hver anden måned. Beboerbladet udkommer i papirform og uddeles til alle beboere på plejecentret. Det aktuelle beboerblad, samt ældre beboerblade kan rekvireres hos administrationen. Beboerbladet kan også fremsendes elektronisk.

Tour de Halsnæs

Er en tilbagevendende begivenhed som typisk køres i starten af september. Det går i al sin enkelthed ud på at køre etaper mellem plejecentrene i Halsnæs Kommune, Sølager og aktivitetshuset Paraplyen. Måske vil der med tiden komme flere institutioner til og nogle vil måske falde fra da det jo er helt frivilligt om man ønsker at deltage.

Tour de Halsnaes

Touren blev første gang kørt i år 2012, og vokser sig større og større for hvert år der går, med flere beboere, pårørende, frivillige og personaler som ønsker at deltage og ikke mindst sponsorer som har lyst til at være en del af denne begivenhed.

Det tager 6 dage at få gennemført Touren (Hvert plejecenter/institution deltager kun en dag med cykling og en dag hvor der tages imod et cyklende hold).

 

Sidst opdateret 1. juni 2018