Slottet

At flytte på plejecenter er en stor omvæltning for de fleste.
Der er mange ting at forholde sig til og mange overvejelser at gøre.

På Slottet er der 20 boliger i et leve-bo miljø. I hver bolig er der eget bad og toilet og terrasse. De fleste boliger ligger med god udsigt mod vandet. Halsnæs kommune ejer bygningerne, men boligen administreres af boligselskabet DAB som står for alt det bygningsmæssige samt ind- og udflytning.

Slottet

På Slottet arbejder vi meget med selvbestemmelse og medindflydelse som grundlæggende værdier og tilstræber til enhver tid at tage udgangspunkt i beboernes behov, ønsker og vaner.
Hverdagens gøremål udføres så vidt muligt i afdelingen og gerne i samarbejde med beboerne.

Måltiderne er som bekendt en vigtig del af den danske kultur og maden i leve-bo miljø er ingen undtagelse. Beboerne er selv med til at bestemme madplanen og personalet bestiller og tilbereder maden i afdelingen.
De fleste spiser sammen og vi forsøger at gøre dagens måltider til hyggelige og sociale samlingspunkter.

Leve-bo miljø er også:
Naboskab, udeliv, familiekontakt og privatliv er nogle af de elementer, vi lægger vægt på i dagligdagen.
At ”tage i byen” er en vigtig del, og det gør vi så ofte vi har mulighed for det, enten med vores bus eller bare en tur til Hundested by.

Slottets medarbejdere sørger for en spændende, alsidig og indholdsrig hverdag. Vi samarbejder med frivillige, jobcenteret, uddannelsesinstitutioner, produktionsskole, børnehave og hvem der ellers kan tænkes at kunne bidrage til en indholdsrig hverdag.

Nøgleordene i arbejdet er at skabe en tryg og tillidsfuld hverdag der bygger på et troværdigt samarbejde og samspil mellem borgere, personale og pårørende.

Slottet har et meget tæt samarbejde med Kronen og har således også fælles områdeleder, ligesom vi tit laver aktiviteter sammen og hjælper hinanden.

Sidst opdateret 8. juni 2018